Tarieven

Verhuisbus  | 10m3 Laadruimte

Verhuisbus

A €74,- Ondersteuning van één professionele verhuizer

1 helperDit pakket is voor de zelfverhuizer die naast de behoefte aan transport ook hulp kan gebruiken van 1 professionele verhuizer. Deze verhuizer zal helpen bij het laden en lossen van de goederen met white glove service.

B €99,- Ondersteuning van twee professionele verhuizers

2 helpersDit pakket is voor diegene die de verhuizing (grotendeels) door 2 professionele verhuizers wil laten doen. Deze verhuizers zullen helpen bij het laden en lossen van de goederen met white glove service..

C €124,- Ondersteuning van drie professionele verhuizers

3 helpersDit pakket is voor diegene die de verhuizing (grotendeels) door 3 professionele verhuizers wil laten doen. Deze verhuizers zullen helpen bij het laden en lossen van de goederen met white glove service.

Verhuis bakwagen | 20m3 Laadruimte

Verhuis bakwagen

A €94,- Ondersteuning van één professionele verhuizer

1 helperDit pakket is voor de zelfverhuizer die naast de behoefte aan transport ook hulp kan gebruiken van 1 professionele verhuizer. Deze verhuizer zal helpen bij het laden en lossen van de goederen met white glove service.

B €119,- Ondersteuning van twee professionele verhuizers

2 helpersDit pakket is voor diegene die de verhuizing (grotendeels) door 2 professionele verhuizers wil laten doen. Deze verhuizers zullen helpen bij het laden en lossen van de goederen met white glove service.

C €144,- Ondersteuning van drie professionele verhuizers

3 helpersDit pakket is voor diegene die de verhuizing (grotendeels) door 3 professionele verhuizers wil laten doen. Deze verhuizers zullen helpen bij het laden en lossen van de goederen met white glove service.

Verhuislift

Wanneer uw meubels te groot zijn voor de voordeur of niet via de normale weg een hogere etage kunnen bereiken, is een verhuislift vaak de beste oplossing. Deze kunt u bij OranjeTransport huren.

Goed om te weten:

  • De verhuislift reikt tot de 4e verdieping.
  • De verhuislift wordt door ons gebracht en na de klus weer meegenomen, u hoeft zelf dus geen tijd te besteden aan het ophalen en terugbrengen van de verhuislift.
  • Geen borg.
  • Extra groot verhuisplateau waarmee bv dressoirs, amerikaanse koelkasten en bankstellen makkelijk getransporteerd kunnen worden.
  • De verhuisliften mogen belast worden tot 200 kg.
  • Een professionele verhuizer zal meekomen om de lift voor u te bedienen.
  • De prijs voor het huren van de verhuislift is €124 voor het eerste uur. Na het eerste uur rekenen we €65 per uur.
  • De tijd start op het moment dat de verhuizer en lift arriveren op de opgegeven locatie, en stopt zodra de lift niet meer nodig is.
  • Voor locaties buiten Rotterdam rekenen wij mogelijk reistijd. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Mocht u meer informatie willen of een reservering willen plaatsen kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

verhuislift

Deze prijzen zijn per uur (inclusief BTW) en alleen geldig binnen Rotterdam. Voor diensten buiten Rotterdam geldt een minimum van twee uur. De tijd start op het moment dat ons personeel arriveert op de ophaallocatie. Is er meer tijd nodig voor uw transport, dan brengen we elk extra half uur in rekening.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of bel / WhatsApp ons op +31614746788 en we antwoorden u binnen 1 uur.

Offerte aanvragen

Onze diensten

 Meubel vervoer.

 Verhuizingen nationaal.

 Verhuizingen internationaal (EU).

 Warehouse en distributie.

 Koeriersdiensten.

Adres

Essebaan 31 2908 LJ
Capelle aan den IJssel
Rotterdam, Nederland

Ma - Vr: 9:00 - 17:00

Contact

085 876 9464

06 147 467 88

info@oranjetransport.nl

Professional movers